Programa DONA GEEK INNOVA

L’Agència d’Innovació del Baix Llobregat, INNOBAIX,amb la col·laboració de la Xarxa de dones Emprenedores del Baix Llobregat, XEBAIX, i el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, posa en marxa un programa formatiu per dones emprenedores i empresàries que volen fer crèixer les seves empreses a través de l’ús de les noves tecnologies.

El programa DONA GEEK INNOVA, que es llança en col·laboració amb la Xarxa de Dones Empresàries del Baix Llobregat, té com a finalitat acostar eines de lideratge, marketing, tecnologia i creativitat a les dones directives i empresàries, per a que aquestes les emprin amb l’objectiu de fer crèixer la seva empresa.

El programa es desenvoluparà a les instal·lacions d’INNOBAIX al Citilab de Cornellà, s’iniciarà el 23 de setembre i es desenvoluparà durant els mesos de setembre i octubre de 2014. La formació consistirà en una fase de formació conjunta amb nou moduls formatius en diferents matèries com aplicacions mòvils, anàlisi de posicionament web, google adwords, coneixement de plataformes de video, i errors típics a evitar a l’hora de desenvolupar negocis a través de la xarxa.

A la vegada, les empreses participants rebrant cadascuna dues sessions de consultoria individual per alumne, amb l’objectiu d’aconseguir que les participants acabint definint una pla de marketing on-line per al seu negoci, o redefinint el que ja tenen.

Cada mòdul de formació constarà de dues parts: D’una banda, s’explicarà un cas pràctic d’un ponent que servirà per introduir el contingut del mòdul i es contarà amb la presència d’emprenedores i emprenedors d’èxit, i de l’altra es continurà la sessió amb una formació teòrica-pràctica orientada a l’acció.

Algunes de les empreses d’èxit que explicaran la seva experiència als participants són: Uolala.com, Women’s, Health, Vistaprint, Hailo, Offerum, 8fit.com, Ulabox i La Community.

Les inscripcions cal realitzar-les enviar un correu electrònic a l’adreça innobaix@innobaix.cat indicant el nom de la persona que realitzaria la formació, i el nom de l’empresa.

Objectius del programa

Programa que pretén acostar eines de lideratge, tecnologia i creativitat a les dones empresàries i emprenedores del Baix Llobregat per ajudar-les a repensar o reformular els seus negocis tenint en compte aspectes tecnològics i innovadors. Finalitzarem el programa, repensant el nostre pla de marketing on-line amb l’objectiu de fer créixer les nostres empreses.

Metodologia

La formació consistirà en una fase de formació conjunta de 9 mòduls + una segona fase de consultoria individual per alumne dels seus projectes.

Cada mòdul de formació constarà de dues parts:

1. Cas pràctic d'un ponent que servirà per introduir el contingut del mòdul.

2. Formació teòrica-pràctica orientada a l'acció.

Inscripcions

Les persones interessades han d'enviar un correu electrònic a innobaix@innobaix.cat indicant el seu nom i el nom de l'empresa a través del correu electrònic per iniciar el procés d'inscripció. Posteriorment se'ls hi demanarà informació addicional.

S'ha de complir amb el 80% d'assistència al curs. Si no és així, INNOBAIX facturarà el cost del mateix a l'empresa, al tractar-se d'un curs gratuït per aquelles persones que arribin al 80% d'assistència.

Les persones amb projectes empresarials amb potencial de creixement i/o associades a INNOBAIX i XEBAIX, tindran preferència en la inscripció. El dia 17 de setembre s'informarà a les persones sol·licitants l'aceptació o no de la seva sol·licitud.

Continguts sessions

1. Fonaments de màrqueting digital i mesurament. Pla de màrqueting. (1 sessió). Coneix els fonaments del màrqueting digital i com se serveix de les noves tecnologies. A més, coneix les principals eines d’investigació i mesurament que hi ha al mercat.
2. Google Adwords. (1 sessió). Aprèn conceptes clau de Google Adwords que t’ajudaran a publicitar la teva web.
3. Clínica SEO. (1 sessió). Check-list dels principals factors clau del posicionament orgànic.
4. Analítica web. (1 sessió). Comprèn les claus d’analítica web i els diferents mètodes i eines de mesura com Google Analytics.
5. Plataformes de vídeo. (1 sessió). Descobreix les plataformes de vídeo en línia més rellevants i els diferents formats publicitaris de vídeo.
6. Xarxes socials. (2 sessions). Aconsegueix una visió global de les actuals xarxes socials segons les seves funcionalitats i les accions de màrqueting que podem exercir dins d’elles.
7. Mobile Marketing, Aplicacions i desenvolupament. (1 sessió). La importància del mòbil en la teva estratègia.
8. E-Commerce. (1 sessió). Comprèn en què consisteix el comerç electrònic.
9. Emprenedoria i pla negoci. (1 sessió). Principals claus per no fracassar amb el model de negoci tecnològic.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte